Een update van je fiscale kennis

Je dag op een boeiende en leerrijke manier starten? Dat kan! Schrijf je snel in voor een nieuwe reeks van onze fiscale ontbijtclub sessies!

De voortdurend veranderende fiscale wetgeving is vaak een hele boterham. Zo omvat ze  vandaag steeds complexere en minder transparante regels. De snelle toestroom van wetswijzigingen, administratieve interpretaties en de invloed van zowel Belgische als Europese rechtspraak dwingen bovendien tot permanente opvolging.

Een interactieve aanpak

In onze fiscale ontbijtclub kan je terecht voor enkele behapbare sessies waarin talrijke actuele onderwerpen aan bod komen en toelichting vanuit verschillende invalshoeken gegeven wordt.

Dankzij het beperkt aantal deelnemers (ongeveer 15 per sessie) mag je je verwachten aan een interactieve en zeer praktijkgerichte opleiding. Zo is er ruimte voor het uitwisselen van ervaringen, zowel met onze BDO-specialisten, de overige deelnemers, alsook eventuele externe sprekers.

De sprekers

De sessies worden gegeven door specialisten van BDO Belastingconsulenten.
Afhankelijk van de informatie en de onderwerpen die we behandelen, nodigen we waar nodig ook een aantal specialisten van externe kantoren uit.

Locaties

De sessies gaan in principe door op de aangeduide locaties. Mochten de COVID-19-maatregelen op het moment van de sessie verhinderen dat we een fysieke bijeenkomst hebben dan kiezen we er voor om de sessie niet te laten doorgaan. We voorzien dus geen digitaal alternatief in dat geval en brengen je hiervan uiteraard tijdig op de hoogte.

Mochten er sessies zijn die omwille van COVID geannuleerd worden dan verrekenen we dit ook in de facturatie.

Programma

  • 08:00 Onthaal met ontbijt

  • 08:30 Begin van de sessie

  • 10:00 Q&A

  • 10:30 Eind van de sessie

Doelstellingen

Tijdens 8 sessies (van september tot juni) zullen onze specialisten je grondig informeren zodat je als beslissingsnemer de juiste keuzes kan maken. Dankzij onze interactieve aanpak breid je in een minimum van tijd je kennis uit met heel wat nuttige informatie.

Het unieke concept biedt je ongetwijfeld een professioneel antwoord op vele vragen die je je vandaag stelt.

Inschrijvingsregels

Deelname kost 600 EUR excl. btw voor de 8 sessies. Je ontvangt een factuur na de verwerking van de inschrijving. Als er sessies niet zouden doorgaan omwille van COVID-maatregelen dan worden deze nadien verrekend.

Deze opleiding komt in aanmerking voor subsidie via kmo-portefeuille. Met ons erkenningsnummer DV.O242158 kan je tot 30% besparen op je investering. Wens je hiervan gebruik te maken? Gelieve dit te vermelden bij je inschrijving. Je ontvangt dan van ons een mail met de nodige informatie.

Het aantal deelnemers per locatie is beperkt. Schrijf je dus snel in en dit graag voor 31 augustus 2021.

Attesten

Indien je een opleidingsattest van ITAA wenst, gelieve dit te vermelden bij je inschrijving.

Getuigenissen

De pragmatische aanpak zorgt voor interactie met alle aanwezige deelnemers.

Wendy Haelewyck, CFO, Buro II & Archi + I

Zeer interessante sessies van 2 uur per maand zodat je fiscaal goed bijblijft.

Simon Van Damme, Finance Manager, Christeyns NV

Zeer interessant dat er snel geschakeld wordt op gebied van toelichting van nieuwe fiscale wijzigingen.

Luc Van Elsacker, Deputy Director, Vanbreda Risk & Benefits