Wil je nog deelnemen aan deze sessies?

Goed nieuws! De allerlaatste plaatsen voor onze fiscale ontbijtclub zijn nu beschikbaar.
Contacteer gerust Karolien Dumont.

We kijken uit naar je komst!

BDO Belgium

Een update van je fiscale kennis

Je dag op een boeiende en leerrijke manier starten? Dat kan! Schrijf je snel in voor een nieuwe reeks van onze fiscale ontbijtclub die start in september 2023!

De voortdurend veranderende fiscale wetgeving is vaak een hele boterham. Zo omvat ze steeds complexere en minder transparante regels. De snelle toestroom van wetswijzigingen en administratieve interpretaties, en de invloed van zowel Belgische als Europese rechtspraak dwingen bovendien tot permanente opvolging.

Een interactieve aanpak

In onze fiscale ontbijtclub kan je terecht voor enkele behapbare sessies waarin talrijke actuele onderwerpen aan bod komen. We geven toelichting hierbij vanuit verschillende invalshoeken.

Dankzij het beperkt aantal deelnemers (ongeveer 15 per sessie) mag je een interactieve en zeer praktijkgerichte opleiding verwachten. Zo is er ruimte voor het uitwisselen van ervaringen, zowel met onze BDO-specialisten, de overige deelnemers, alsook eventuele externe sprekers.

De sprekers

De sessies worden gegeven door specialisten van BDO Belastingconsulenten.
Afhankelijk van de onderwerpen die we behandelen, nodigen we waar nodig ook een aantal specialisten van externe kantoren uit.

Locaties

De sessies gaan in principe door op de aangeduide locaties. Mochten externe maatregelen op het moment van de sessie verhinderen dat we een fysieke bijeenkomst hebben, dan kiezen we er voor om de sessie niet te laten doorgaan. We voorzien dus geen digitaal alternatief in dat geval en brengen je hiervan uiteraard tijdig op de hoogte.

Mochten er sessies zijn die omwille van dergelijke redenen geannuleerd worden, dan verrekenen we dit ook in de facturatie.

Programma

  • 08:00 Onthaal met ontbijt

  • 08:30 Begin van de sessie

  • 10:00 Q&A

  • 10:30 Einde van de sessie

Doelstellingen

Tijdens 8 sessies (van september 2023 tot juni 2024) zullen onze specialisten je grondig informeren zodat je als beslissingsnemer de juiste keuzes kan maken. Dankzij onze interactieve aanpak zal je kennis in een minimum van tijd uitbreiden met heel wat nuttige informatie.

Het unieke concept biedt je ongetwijfeld een professioneel antwoord op vele vragen die je je vandaag stelt.

Inschrijvingsregels

Deelname kost 750 EUR excl. BTW voor de 8 sessies. Je ontvangt een factuur na de verwerking van de inschrijving. Als er sessies niet zouden doorgaan omwille van externe maatregelen dan worden deze nadien verrekend.

Deze opleiding komt in aanmerking voor subsidie via kmo-portefeuille. Met ons erkenningsnummer DV.O242158 kan je tot 30% besparen op je investering. Wens je hiervan gebruik te maken? Gelieve dit te vermelden bij je inschrijving. Je ontvangt dan van ons een mail met de nodige informatie.

Het aantal deelnemers per locatie is beperkt. Schrijf je dus snel in!

Attesten

Indien je een opleidingsattest van ITAA wenst, gelieve dit te vermelden bij je inschrijving.

Getuigenissen

De pragmatische aanpak zorgt voor interactie met alle aanwezige deelnemers.

Wendy Haelewyck, CFO, Buro II & Archi + I

Zeer interessante sessies van 2 uur per maand zodat je fiscaal goed bijblijft.

Simon Van Damme, Finance Manager, Christeyns NV

Zeer interessant dat er snel geschakeld wordt op gebied van toelichting van nieuwe fiscale wijzigingen.

Luc Van Elsacker, Deputy Director, Vanbreda Risk & Benefits

Wil je nog deelnemen aan deze sessies?

Goed nieuws! De allerlaatste plaatsen voor onze fiscale ontbijtclub zijn nu beschikbaar.
Contacteer gerust Karolien Dumont.

We kijken uit naar je komst!

BDO Belgium