Dit is een in-company sessie voorbehouden voor de BDO Interim Managers. Indien u een gelijkaardige training wilt volgen (open sessie of in-company) kan u ons steeds contacteren.

Elke organisatie is voortdurend in beweging, maar al te vaak ligt de focus alleen op de inhoud van de verandering. Het veranderingsproces dat mensen ervaren is minstens zo belangrijk! Het succes van een verandering hangt evenzeer af van de acceptatie als van de kwaliteit van de verandering.

Het PROSCI ADKAR model is de industriestandaard voor verandermanagers wereldwijd. De eenvoudige stapsgewijze aanpak helpt u en uw team om succes te behalen, ongeacht hoe complex het systeem, het proces, de aanpak of de cultuur die u moet beïnvloeden of transformeren. Deze 3-daagse training eindigt met een kort examen en certificering.

Er zijn momenteel 3 sessies gepland voor de BDO Interim Managers in 2021. De eerste sessie (21-22-23 januari 2021) is reeds volzet! De twee volgende sessies worden in het Nederlands of in het Engels gefaciliteerd, afhankelijk van de taal van de ingeschreven deelenemers.