Over BDO Academy

Onze diensten

Elke dag begeleiden BDO-medewerkers onze klanten om te groeien. Onze diensten richten zich op Audit & Assurance, Taks & Legal, Advisory en Accounting & Reporting 

De BDO Academy zet deze rijke bron aan kennis en ervaring om in trainingsdiensten:

  • Opzetten en faciliteren van Blended Learning trajecten, zowel incompany als open sessies; 

  • Opzetten en faciliteren van coaching en mentoring trajecten;

  • Doorlichten van bestaande trainingen en deze verrijken;

  • Ondersteunen van Learning & Development afdelingen;

  • Opzet en hosting van een bedrijfs-eigen online platform voor het aanbieden van Blended Learning trajecten.

Het BDO netwerk

Het internationaal BDO-netwerk is in 1963 opgericht door drie Europese kantoren: Binder (UK), Dijker (NL), Otte (D) (waarvan de initialen het logo van BDO samenstellen), een Amerikaanse en een Canadese firma. BDO is vandaag de dag één van de belangrijkste organisaties ter wereld op het gebied van Audit, Accountancy en Consultancy.

Gestructureerd in een federatie van onafhankelijke kantoren is BDO aanwezig in meer dan 167 landen met 1.658 vestigingen over de wereld. Ruim 91.000 mensen houden binnen de organisatie hun professionele kennis voortdurend op het hoogste peil om op die manier de klanten uit alle werelddelen op hun wenken te bedienen.

Zowel in Europa, de bakermat van BDO, als in het Verre Oosten met grote potentiële groeimogelijkheden, in Amerika en Afrika, staan de medewerkers van BDO klaar om in te spelen op de behoeften van het bedrijfsleven, managers en ondernemers met wie zij zich sterk verwant voelen. Of u nu wereldwijd of regionaal actief bent, BDO kan u helpen bij de ontwikkeling van uw onderneming, waarbij u steeds de garantie heeft dat elk dossier met de grootst mogelijke vertrouwelijkheid wordt behandeld.

Met BDO kunt u gebruik maken van de voordelen van een krachtig en internationaal bekend netwerk. We begeleiden onze klanten wereldwijd, zodat zij zich overal, op elk continent thuis voelen.