Bekijk hier al onze opleidingen en filter net zo lang totdat je de voor jouw op het lijf geschreven opleiding hebt gevonden.

Opleiding: “Wetgeving overheids-opdrachten”

2021-03-31T11:17:09+01:00

Als een onderneming bepaalde diensten wil leveren aan de overheid, dan moet zij de regelgeving voor overheidsopdrachten naleven. Het strikt naleven van de specifieke regels en procedures is daarbij cruciaal. De training "Wetgeving [...]

Leidinggeven op afstand en in hybridemodus (thuis en op kantoor)

2021-03-30T07:25:31+01:00

Het afgelopen jaar heeft u zich, net als wij, snel moeten aanpassen aan structureel thuiswerk en de continuïteit van de dienst moeten organiseren. Nu de situatie voor onbepaalde tijd voortduurt, doen de meer menselijke aspecten de vraag rijzen: hoe kan ik "standhouden" en mijn team blijven aansturen wanneer wij op afstand werken? Hoe kan ik ervoor zorgen dat ieders motivatie, betrokkenheid en productiviteit behouden blijft/gestimuleerd wordt? Zijn de afspraken die ik met mijn team heb gemaakt nog goed genoegom een soepele werking te garanderen? Welke tools, tips en trucs kan ik gebruiken om digitaal samenwerken doeltreffender te maken? Tijdens onze online training ontdekt u hoe u deze verandering op een pragmatische manier aanpakt en krijgt u ook de nodige tools aangereikt om van telewerken een succes te maken in uw organisatie.

Lean Thinking

2021-02-22T13:01:12+01:00

Elke onderneming of organisatie streeft ernaar om het juiste product of dienst met de juiste kwaliteit op het juiste moment te leveren zodat er een echte toegevoegde waarde is voor de klant. De opleiding Lean Thinking geeft u concrete handvatten om dit aan te pakken binnen uw bedrijf.

Project Management methodes

2021-02-24T11:32:24+01:00

Met de komst van Agile projectmethodes is het niet meer voor iedereen duidelijk wat de juiste aanpak is. Agile? Waterfall? Hybride? In deze sessie geven we u een kader om het geheel te begrijpen en lichten we enkele veelgebruikte methoden toe zodat u beter in staat bent om een goede keuze te maken vanaf het begin van uw project.

Webinar: “Robotic Process Automation – Awareness”

2021-03-31T08:24:39+01:00

Robotic Process Automation is een (zeer) goed geaccepteerde technologie om taken en processen te automatiseren zonder of met zeer weinig codering of programmering. De zogenaamde No-Code/Low-Code automatiseringsomgevingen. In deze Awareness sessie laten we je zien hoe het voor jou kan werken, wat het betekent voor bedrijven. Na deze sessie kan je het zelf uitproberen en je eigen e-Assistant creëren.

Opleiding: “Hands-on RPA task automation”

2021-03-31T08:24:54+01:00

Verkrijg inzicht in RPA door hands-on ontwikkeling van uw eerste script(s). Tijdens de sessie gebruiken we een opnametool om gebruikersinteracties met applicatieschermen voor data-extracties of invoer vast te leggen en deze opname om te zetten in robotische scripts voor automatisering. Deze RPA taken kunnen dan worden 'uitgevoerd' door RPA Robots wanneer en zo vaak je wilt.

Ga naar de bovenkant