Fiscale kennis met een lekkere kop koffie of thee

Je dag op een boeiende en leerrijke manier starten? Dat kan! Schrijf je snel in voor een nieuwe reeks van de Fiscale Ontbijtclub. Deze reeks start in september 2024.

De fiscale wetgeving in ons land is complex en wijzigt snel. Bovendien zijn niet alle fiscale regels even transparant. Wil je een klare kijk behouden op de vele wetswijzigingen, administratieve interpretaties en zowel Belgische als Europese fiscale rechtspraak? Registreer je snel voor onze Fiscale Ontbijtclub!

Een interactieve aanpak

In onze ontbijtclub presenteren topsprekers een handig, behapbaar en divers overzicht van de fiscale actualiteit, toegelicht vanuit verschillende invalshoeken.

Omdat het aantal deelnemers per sessie beperkt is, mag je een interactieve en zeer praktijkgerichte opleiding verwachten. Zo is er ruimte voor het uitwisselen van ervaringen, zowel met onze BDO-specialisten als met de overige deelnemers.

De sprekers

De sessies van de Fiscale Ontbijtclub worden gepresenteerd door specialisten van BDO Belastingadviseurs en Legal.

Locaties

De sessies vinden plaats op de hieronder vermelde locaties. Als externe factoren op het ogenblik van de sessie een fysieke bijeenkomst verhinderen, dan kiezen we ervoor om deze sessie niet te laten doorgaan. In dat geval voorzien we geen digitaal alternatief en brengen we je hiervan tijdig op de hoogte. Een geannuleerde sessie verrekenen we uiteraard in de facturatie.

Programma

  • 08:00 Onthaal met ontbijt

  • 08:30 Begin van de sessie

  • 10:00 Q&A

  • 10:30 Einde van de sessie

Doelstellingen

Tijdens 8 sessies (van september 2024 tot juni 2025) krijg je een grondige update van de fiscale actualiteit. Zo keer je terug naar kantoor met praktijkadvies dat je meteen kan inzetten als je collega’s of klanten adviseert. Dankzij onze interactieve aanpak krijg je een maximum aan informatie in een minimum van tijd!

Inschrijvingsregels

Deelname kost 750 EUR excl. btw voor een opleidingsreeks van 8 sessies. Na verwerking van je inschrijving ontvang je een factuur. Als een sessie omwille van externe factoren niet kan doorgaan, verrekenen we de waarde van deze geannuleerde sessie op jouw factuur.

Deze opleiding komt in aanmerking voor subsidie via kmo-portefeuille. Met ons erkenningsnummer DV.O242158 kan je tot 30% besparen op je investering. Wens je hiervan gebruik te maken? Gelieve dit te vermelden bij je inschrijving. Je ontvangt dan een e-mail met de nodige informatie.

Het aantal deelnemers per locatie is beperkt. Schrijf je dus snel in!

Attesten

Wens je een opleidingsattest van ITAA voor de nodige vormingspunten? Vermeld dit dan zeker bij je inschrijving.

Getuigenissen

De pragmatische aanpak zorgt voor interactie met alle aanwezige deelnemers.

Wendy Haelewyck, CFO, Buro II & Archi + I

Zeer interessante sessies van 2 uur per maand zodat je fiscaal goed bijblijft.

Simon Van Damme, Finance Manager, Christeyns NV

Zeer interessant dat er snel geschakeld wordt op gebied van toelichting van nieuwe fiscale wijzigingen.

Luc Van Elsacker, Deputy Director, Vanbreda Risk & Benefits