Leidinggeven op afstand en in hybridemodus

2021-01-29T13:40:30+01:00

Thuiswerken is sinds de COVID-pandemie in heel wat bedrijven de norm. Als leidinggevende sta je voor de heuse uitdaging om telewerk structureel te verankeren in je organisatie. Hoe je dit pragmatisch aanpakt, ontdek je in onze tweedelige digitale training waarin we je de nodige handvaten aanreiken om van telewerk ook in jouw organisatie een succesverhaal te maken.

Webinar: Employee Engagement

2021-01-29T11:34:21+01:00

Webinar Employee Engagement, Inge van Belle – Klaus Lommatzsch van Herculean Alliance – Duval Union Employee Engagement in tijden van Corona. Beproefde marketinginzichten voor een sterker people beleid.

Leidinggeven op afstand en in hybridemodus (thuis en op kantoor)

2021-02-11T17:10:09+01:00

Het afgelopen jaar heeft u zich, net als wij, snel moeten aanpassen aan structureel thuiswerk en de continuïteit van de dienst moeten organiseren. Nu de situatie voor onbepaalde tijd voortduurt, doen de meer menselijke aspecten de vraag rijzen: hoe kan ik "standhouden" en mijn team blijven aansturen wanneer wij op afstand werken? Hoe kan ik ervoor zorgen dat ieders motivatie, betrokkenheid en productiviteit behouden blijft/gestimuleerd wordt? Zijn de afspraken die ik met mijn team heb gemaakt nog goed genoegom een soepele werking te garanderen? Welke tools, tips en trucs kan ik gebruiken om digitaal samenwerken doeltreffender te maken? Tijdens onze online training ontdekt u hoe u deze verandering op een pragmatische manier aanpakt en krijgt u ook de nodige tools aangereikt om van telewerken een succes te maken in uw organisatie.

Ga naar de bovenkant